Forret

Du er her

En virkelig velsmagende forret, der både ser indbydende ud, og som dine gæster næsten med sikkerhed ikke har oplevet før.
Retten er en smule tidkrævende, men den er til gengæld skudsikker - man kan ikke gøre noget forkert. Og du rammer alle de fintfølende smagsløg med gængse råvarer.

En hurtig og nem suppe, der gør lykke hver gang. Server den med osteboller.

Jeg mødte en gang en drikfældig kok, der hver dag lavede tomatsuppe til sig selv, for at tage tømmermændene. Denne opskrift på tomatsuppe er inspireret af ham, men hvorvidt den virker efter hensigten lader jeg være op til andre at bedømme.

En rejecocktail kan man næsten få, hvor man end befinder sig i verden. Der er måske ligefrem dem, der mener, at en rejecocktail fungerer så fint som forret, fordi de fleste kan lide den, og alle kan finde ud af at lave den!

Første gang jeg satte tænderne i hvidvinsdampede muslinger var på en fransk café i det indre København, og det var en udsøgt fornøjelsen. Jeg har fået det siden på andre caféer, men må konstatere at første gang var bedst, som det er med så mange ting...

Lækker sommerret på grillen Græsk Kefalotyri med solmodne tomater og flutes.

Er der noget bedre end at sætte på Santorini og spise ægte græsk feta salat med skønne oliven, store feta-blokke, duftende tomater og knasende agurker? Her er en opskrift på græsk salat med feta, som jeg har samlet om på en af mine ferier i Grækenland.

Risotto hører desværre ikke til den mest populære ret i Danmark måske en god risotto kræver kontant opmærksomhed mens den tilberedes. Men det synes jeg er synd, for risotto kan varieres i al uendelighed og man får en ny oplevelse hver gang.

Blandt forretter hører denne til blandt de lette og hurtige. Server gerne et godt stykke brød og et koldt glas hvidvin til.

Tunmousse er en herlig smagfuld forret, som kan bruges til både hverdag og fest. Mange mennesker tror, at det er meget svært at lave, men det er faktisk ligetil, dog tager det en del køletid før tunmoussen er klar.

Sider

Subscribe to Forret