Frugt & fromage

Du er her

Jordbær er en udpræget sommerspise, som kan tilberedes på mange måder. Én af de mest simple men også mest populære variationer er jordbær med fløde.

Blandt forretter hører denne til blandt de lette og hurtige. Server gerne et godt stykke brød og et koldt glas hvidvin til.

Denne dessert bruger vi i min familie til mange anledninger. Desserten er luftig, lækker og med en anelse bid i smagen. Sammen med råcremen er det simpelthen den bedste dessert jeg kender!

Perfekt dessert til en varm sommeraften. Vi laver ofte denne dessert på en grillaften, som afslutning på en hyggelig BBQ i haven. Den er nem, lækker og billig at lave.

Frugtsalat kan både anvendes som tilbehør til hovedretten eller oftere som dessert. Derfor findes der også mange forskellige måder at lave frugtsalaten på. I denne opskrift sigter jeg på den klassiske frugtsalat med salatsauce, som man får ved sammenkomster med familie og venner.

En klassisk dessert, som er en fin afslutning på et dejligt måltid, og som ikke ligger så tungt i maven. Citronfromage er ikke det letteste at lave, men tilgengæld så er hjemmelavet citronfromage en langt større nydelse end pulver eller købefromage.

Subscribe to Frugt & fromage