Bøf i fad

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Her er et alternativ til den danske hakkebøf. Mens bøfferne passer sig selv i ovnen, kan du tilberede en dejlig grill-sovs. Server retten med kartofler eller en god fyldig salat.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
25
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
500 g hakket oksekød
Salt og peber
25 g margarine
150 g champignoner i kvarte
1 løg i skiver
1 pk. bacon i skiver
Tilberedning: 

Form kødet til 4 bøffer og krydr dem med salt og peber. Smør et ildfast fad med margarinen og fordel eventuelt resten i små klatter i fadet. Læg bøfferne i fadet. Vask og rens champignonerne og skær dem i kvarte. Skræl løget og skær det i skiver. Svøb bøfferne i 1-2 skiver bacon og fordel champignoner og løgringe oven på bøfferne. Placer fadet i midten af ovnen og lad dem stege i ca. 15 minutter ved 200 grader (varmluft: 180 grader).

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.