Champignonsovs el. champignonsauce

Du er her

Gennemsnit: 2.5 (4 stemmer)
Undefined

Man kan lave champignonsovs på mange måder som pandesauce med fløde i eller som her som en opbagt champignonsovs. Hvilken type champignon der er tale om, er få så vidt underordnet, men det er da ingen skam at prøve andre typer end den mest anvendte hvide champignon.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
30
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
250 gram champignon
2 spiseskefulde hvedemel
1 lille løg
50 gram smør
Salt og hvid peber
2 dl porrevand
2 dl mælk
Tilberedning: 

Hak løget og firdel de rensede champignon og svits begge dele i smøret indtil løgene er gennemsigtige. Drys derefter melet i under omrøring. Hæld derefter porrevand og mælk i til den ønskede konsistens er opnået. Smag champignonsovsen til med salt og peber.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.