Farsbrød med bagte løg og kartofler

Du er her

Gennemsnit: 1 (1 stemme)
Undefined

Til denne ret kan man variere farsen efter behag. Tilsæt f.eks. revne gulerødder, friskhakkede krydderurter eller ristede champignons.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
1 1/4
Timer
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
500 g hakket svinekød (ca. 10% fedt)
½ tsk salt
½ tsk peber
1 spsk frisk timian el. 1 tsk tørret
1 æg
3 fed hvidløg eller 1 løg
2 dl bouillon
1 dl mel
60 g back bacon
4 bagekartofler
4 mellemstore løg
1 tsk olie
Salt og timian
Tilberedning: 

Rør kødet sejt med salt, peber og timian. Tilsæt nu ægget, de pressede hvidløg eller det revne løg og rør godt. Bouillonen tilsættes lidt ad gangen. Til sidst røres melet i og farsen stilles i køleskabet ca. 15 minutter. Imens skrubbes kartoflerne og løgene pilles. Halver kartofler og løg. Form farsen til et brød og læg den i en bradepande. Dæk med baconskiver. Placer kartofler og løg rundt om farsbrødet med snitfladen opad. Pensl med olie og drys timian over. Bag farsbrødet i 45 minutter ved 200 grader.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.