Frugtsalat

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Frugtsalat kan både anvendes som tilbehør til hovedretten eller oftere som dessert. Derfor findes der også mange forskellige måder at lave frugtsalaten på. I denne opskrift sigter jeg på den klassiske frugtsalat med salatsauce, som man får ved sammenkomster med familie og venner.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
40
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
1 pære
1 æble
1 banan
1 appelsin
75g grønne eller røde vindruer
2 skriver ananas
50g valnødder
200g mayonaise
Tilberedning: 

Tag to skåle frem. Fjern kernehus fra æblet, fjern skrallen fra bananen, fjern skallen og hinden fra appelsin, skær vindruerne midt over og fjern kernerne. Frugterne skæres derefter i store tern, nødderne hakkes og det hele lægges i den ene skål. Til selve marinaden tages den anden skål frem og fløden hældes i og piskes til skum. Dernæst tilsættes mayonaisen. Vend derefter marinaden ud i den anden skål, så frugterne vendes forsigtigt i marinaden. Stil frugtsalaten i køleskabet i omkring 20 min, så den er kold til serveringen. Retten kan varieres med frugter af eget valg.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.