Grillet ananas med mascarponecreme

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Perfekt dessert til en varm sommeraften. Vi laver ofte denne dessert på en grillaften, som afslutning på en hyggelig BBQ i haven. Den er nem, lækker og billig at lave.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
15
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
2,5 dl mascarponeost
saft og skal fra 1 citron
3 skf. honning
1 skf. hakkede hasselnødder
8 tykke skiver frisk ananas (ikke dåse!)
Tilberedning: 

Sørg for at grillen er varm og pensel risten med lidt olie. Imens ristet hasselnødderne let gyldne ca. 2-3 min. på en lille pande enten over grillen eller indenfor på komfuret. Lad nødderne køle af og bland imens citronsaft, citronskal, mascarponeost og honning i en stor skål. Læg nu ananasskiverne på grillen indtil de får brune mærker fra risten ca. 2-3 min. på hver side. Server 2 grillede ananas for hver gæst med mascarponecreme og hasselnødder på toppen. God appetit.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.