Hvidløgssmør

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Som tilbehør til bagte kartofler er hvidløgssmør simpelthen uovertruffen. Desuden kan det bruges til at putte på en saftig engelsk bøf, på brød, og det er ret godt at stege mange typer kød i. Det er også let at lave.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
30
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
250 gram smør
2 fed hvidløg
Tilberedning: 

Tag smøret ud af køleskabet i god tid, så det kan smelte lidt uden at blive flydende. Læg smøret i en passende skål. Tag skallen af hvidløgene, og pres dem ud i smøret med en hvidløgspresser, og rør godt rundt med en teske eller en gaffel. Lad det køle min. 25 minutter i køleskabet. Hvis man ønsker at lave små figurer af smøret, så bør det foretages inden det sættes på køl f.eks. med en flødeskumspose.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.