Juleskinke

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Juleskinke er jo egentlig blot en paneret el. glaseret grillet skinke, som man kan pynte med list røde og hvide julefarver. Denne opskrift har jeg fået fra min farmor, der altid serverede juleskinke Juleaften.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
40
Minutter
Antal personer: 
6-8
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
1 1/2kg forkogt skinke
3 spsk. sød sennep
2 spsk. stærk sennep
1 æg
5 spsk. sukker
Evt. salt, hvis skinken ikke allerede er salt nok
Tilberedning: 

Pak skinken ud. Gør glaseringen klar ved at blande sennep, sukker og æg. Læg skinken i et fad. Smør nu alle sider af skinken ind i blandningen. Stil fadet i ovnen i ca. 1/2 time ved. 160-170 grader eller indtil den er gennemvarmet. Ovnen sættes derefter på maksimal varme indtil skinken bliver flot gylden brun. Server skinken straks evt. med julepynt på serveringsfadet. Til juleskinke kan serveres kogte kartofler med grønlangkål.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.