Kartoffelsalat

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Kartoffelsalat kan laves på mange måder, men jeg plejer at gøre det simpelt og hurtigt. Om sommeren til grillmad f.eks. pølser er kartoffelsalaten helt ideel.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
30
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
8 kartofler i mellemstørrelse
1 spsk. hvidvinseddike
1 forårsløg
4 spsk. frisk purløg og basilikum (halvt af hver)
2 dl creme fraiche
1/2 dl sødmælk
1 spsk. stærk sennep
Salt og hvid peber
Tilberedning: 

Kog kartoflerne indtil de slipper fra en kniv. Kartoflerne må ikke koges så længe at de bliver melet, for så skiller de senere i kartoffelsalaten. Mens kartoflerne køler af f.eks. i kold vand eller ved vinduet, så tag en skål frem til marinaden. Hak først purløg, basilikum og foråsløg fint. Kom det i skålen sammen med hvidvinseddiken, sennep, creme fraiche og mælken. Rør det godt rundt. Skær kartofler ud i mundrette stykker og tilsæt dem til marianden og vend det hele forsigtigt. Smag til med salt og peber. Kartoffelsalat kan stilles i køleskabet i 20 min før servering for at samle sig bedre.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.