Kold hvidløgssovs

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

En frisk opskrift, der passer perfekt til grillmad om sommeren. Den kan også bruges som fyld i bagte kartofler. Den er ret nem at lave, faktisk kan det gøre på under 5 minutter

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
5
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
1/2 liter 9 % cremefraise
1/2 liter 18 % cremefraise
2 store fed hvidløg
1 lille løg gerne salatløg eller rødløg
En håndfuld friskhakket timian
Salt og peber
Et skvæt citronsaft
Tilberedning: 

Hæld indholdet af begge cremefraise-bøtter ud i en passende skål. Hak løget fint og put det i skålen sammen med det hakkede timian. Pres hvidløg ud i skålen og tilsæt et skævt citronsaft. Smag til med salt og peber. Sovsen kan bruges med det samme, men står naturligvis og samler smag og kraft især fra hvidløgene og timianen ved længere tids nedkøling. Sovsen bør under alle omstændigheder serveres kold uden at være hverken lunken eller frossen.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.