Koldskål kernemælkskoldskål med kammerjunker

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Koldskål hitter i Danmark i sommermånederne, og spises stort set ikke på de andre årstider. Jeg ved faktisk ikke, om kernemælkskoldskål er en dansk ret, for jeg har været en del i Thailand, og der finder man sjovt nok også koldskål på hyllerne i supermarkedet!

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
5
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
1 liter kernemælk
2 æggeblommer
3 spsk vaniliesukker
Saft fra 1/2 citron
en pose kammerjunker
Tilberedning: 

Det er jo supernemt at lave. Pisk vaniliesukker, æggeblommer og citronsaft. Hæld derefter kernemælken i stille og roligt under piskning. Smag evt. til med mere vaniliesukker el. citronsaft, så du rammer din egen smag. Serveres straks med kammerjunker.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.