Kylling med okra og spinat

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Denne ret har jeg lært at lave af en god ven fra Sierra Leone i Afrika

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
75
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
1 stk bornholmerkylling
1 stor pose frosne spinatkugler
2 store løg
½ kg friske okra
1 stor ds. tomatkoncentrat
1 stor spsk.stødt koriander
1 tsk. stødt chili
1 spsk. spidskommen
2 maggitern
1 liter vand
løse ris (gerne basmatii eller jasmin)
Tilberedning: 

Kyllingestykkerne steges gyldne. Derefter steges de hakkede løg indtil de er gennemsigtige. Når løgene er klar, så tilsættes okra i skiver samt den frosne spinat. Tomatkoncentrat tilsættes og steger lidt med, derefter tilsættes vandet og de resterende krydderier. Retten småkoger i ca. 45 minutter og serves med løse ris.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.