Ovnbagte tomater med hvidløgssmør og persille

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Denne opskrift er kaloriebombe uden lige, men det indimellem ligegyldigt, når det smager godt. Ovnbagte tomater passer fortrinligt som tilbehør til en god engelsk bøf.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
35
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
Otte mellemstore tomater gerne de blommeformede
250 gram smør
2 store fed hvidløg
En håndfuld persille
Lidt rasp til overdrysning
Tilberedning: 

Smøret må gerne stå på køkkenbordet i 30 min for at blive blødt. Forvarm ovnen til 200 grader. Find en lille skål frem til smørblandingen. Hak persillen fint og put det i skålen, og pres også hvidløgene ud i skålen med smør. Rør godt rundt. Tag en lille urtekniv, og skår toppen af tomaterne. Udhul dem herefter, og kom smøret i.

Overdrys tilsidst tomaterne med lidt rasp, og bag dem i den forvarmede ovn i ca. 15 minutter. Vær opmærksom på at tomater holder den høje varme i lang tid efter, at de er kommet ud, derfor bør man være påpasselig med at servere dem for børn.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.