Pariserbøf

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Ikke overraskende er det gode hakkekød vigtigt i en pariserbøf. Derudover elsker jeg alt det dejlige tilbehør, som nærmest får bøffen til at rødme, på grund af al den opmærksomhed den får.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
35
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
600 gram fedtfattig hakket oksekød
4 skiver toastbrød
2 store salatløg (de hvide)
200 gram rødbedder
150 gram kapers (udrænet vægtmål)
8 pasteuriserede æggeblommer (svarer normalt til 4 små dåser)
Salt og peber
Tilberedning: 

Tag kødet ud af pakken, og form det til 4 store bøffer. Put lidt smør på toastbrødene, og placér bøfferne ovenpå smøret. Put lidt olie på panden og steg så først kødet med toastbrødet nedad. Når det er gyldent, så vend det, og lad bøffen stege færdig med kødet nedad.

Kødet bør ikke blive tørt. Smag til med salt og peber. Tilbehøret laves imens kødet steger. Skær løg og rødbeder i tern og anret i lige portioner på 4 store tallerkener. Læg evt. et saltblad under til pynt. Læg også kapers ved siden af det øvrige tilhør.

Æggeblommerne kan hældes over i et æggebære, og ligeledes placeres på tallerkenen, hvor der er plads. Når bøffen er stegt færdig, lægges den i midten af tallerkenen med kødsiden opad.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.