Peanut-kylling fra Sierra Leone

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Sierra Leone er kendt for fantastiske stuvninger med nødder, men her er der tale om en dejlig forstegt og derefter kogt peanut-kylling

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
75
Minutter
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
1 stk. frisk bornholmerkylling
1 glas peanutbutter, creme
2 stk. maggi terning/hønsefond
2-3 store løg i tern
2 spsk. koriander
2 spsk. spidskommen
1 1½ stor dåse tomatkoncentrat
1 liter vand
lidt chili efter smag og behov
ris til løse ris (gerne basmati)
Tilberedning: 

Det skal helst være en frisk bornholmerkylling. Først skal den deles i passende stykker. Kyllingstykkerne steges gyldne. Derefter tilsættes løgene som steges indtil de er gennemsigtige. Når løgene er klar, så tilsættes tomatkoncentrat, lad det simre lidt, tilsæt derefter peanutbutter samt 1 liter vand. tilsæt nu alle krydderierne og lad rette simre i ca 45 min. Retten serveres med løse ris.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.