Russisk dessert med råcreme

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Denne dessert bruger vi i min familie til mange anledninger. Desserten er luftig, lækker og med en anelse bid i smagen. Sammen med råcremen er det simpelthen den bedste dessert jeg kender!

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
3
Timer
Antal personer: 
6
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
« Russisk dessert »
3,5 dl ribssaft
3,5 dl vand
50 g mannagryn
1 æggehvide (pasteuriseret)
----------------------------------------------
« Råcreme »
2 dl piskefløde
2 pasteuriserede æggeblommer
25 g sukker
Tilberedning: 

Russisk dessert: Saft, vand og gryn koges i 20 minutter under omrøring. Herefter afkøles det næsten helt. Så piskes det til det er helt kold og luftigt. På det tidspunkt tilsættes æggehviden (brug evt. pasteuriseret) og der piskes lidt mere. Lad desserten stå et køligt sted et par timer.

Råcreme: Pisk fløden stiv og vend forsigtigt en æggesnaps lavet af æggeblommer, rørt med sukker i.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.