Sorbet

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Sorbet er en halvfrossen næsten slushagtig is, der har mange anvendelser. Jeg bruger ofte sorbet mellem retterne for at rense ganen for den forrige ret, så gæsterne er klar til den næste ret med frisk appetit. Denne opskrift er en vinsorbet, men mange andre ingredienser kan anvendes med fint resultat.

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
1.5
Timer
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
1dl sukker
2dl vand
2 spsk. citronsaft
1/2 flaske hvidvin
1 tsk. frugtfarve
Tilberedning: 

Stil en bageform af metal i fryseren til afkøling f.eks. en tæt rugbrødsform. Tag en lille kasserolle frem og bland sukkeret og vandet deri. Lad det koge op og tilsæt derefter citronsaft samt vin. Når blandingen er nedkølet så hæld den over i den frosne form.

Stil sorbeten i fryseren og omrør hver 1/2 time indtil den er frossen. Server sorbet i glas enten som velkomstdrink, dessert eller til at rense smagsløgene mellem retterne. Sorbet kan varies i det uendelig med f.eks. bær, chokolade eller spiritus.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.