Spareribs med BBQ-sauce på grill

Du er her

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Alle folk har naturligvis en mening om, hvordan sparerib BBQ-sauce skal smage, men personligt er jeg ikke for meget til det helt søde som f.eks. Jensens´ spareribs. Jeg kan godt lige det afbalanceret og så godt med hvidløg!

Anvendelse: 
Madkategori: 
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
3
Timer
Antal personer: 
4
Oprindelsesland: 
Ingredienser: 
2kg gode spareribs ben
5 store hvidløg
2 dl tomatpuré
1 dl vineddike
3 spsk. sukker
1 tsk. tørret chile
1 dl vand
Salt og peber
Tilberedning: 

Fyr op for grillen (gerne en kuglegrill med låg) og tilbered BBQ-saucen imens. Hak hvidløget fint og bland derefter alle ingredienser i tomatpuréen. Smag til, så du finder den rette balance mellem surt, sødt og stærkt. Personligt synes jeg ikke det stærke skal være overdrevet, men nok til at det bider lidt på tungen.

Forsteg spareribs på indirekte varme i ca. 2 timer. Derefter hældes BBZ-saucen på alle sider. Lad fortsat benene stege på indirekte varme. De sidste 20 minutter kan spareribsne lægges direkte på varmen indtil der åbnes en lækker sprød overflade, men pas meget på med for høj varme. Spareibs kan spises alene eller nydes med f.eks. bagte kartofler og salat. En herlig sommer grillret.

Tilføj kommentar

To prevent automated spam submissions leave this field empty.