Ved ikke

Du er her

Anderledes dip til sommerens grillretter.

Denne chokoladesovs kan bruges til mange typer af desserter. Prøv den f.eks. til en bananasplit.

Paprikasovs er blevet vældig populær de senere år. Det er en sovs, der let at lave, og den passer rigtig godt til kylling eller andet fjerkræ. Efter min mening skal paprikasovs gerne være lidt stærk, så jeg sparer sjældent på paprikaen.

En rejecocktail kan man næsten få, hvor man end befinder sig i verden. Der er måske ligefrem dem, der mener, at en rejecocktail fungerer så fint som forret, fordi de fleste kan lide den, og alle kan finde ud af at lave den!

Denne opskrift er kaloriebombe uden lige, men det indimellem ligegyldigt, når det smager godt. Ovnbagte tomater passer fortrinligt som tilbehør til en god engelsk bøf.

Ovnbagte grøntsager passer til mange retter, især er det godt til grillet eller stegt mad. Hemligheden bag velsmagende ovnbagte grøntsager er den tid, du lader dem bage i ovnen - det kan ikke gå galt.

Det er temmelig simpelt at lave majskolber på grill om sommeren, og det smager fortrinligt med smør på.

Kartoffelmos er ikke særligt svært at lave, og det smager dejligt til f.eks. millionbøf, bøf stroganoff eller en sammenkogt ret med paprikasovs. Her en en traditionel opskrift på kartoffelmos, som bliver ret ren i smagen og dejlig blød og rund.

Blandt forretter hører denne til blandt de lette og hurtige. Server gerne et godt stykke brød og et koldt glas hvidvin til.

Perfekt dessert til en varm sommeraften. Vi laver ofte denne dessert på en grillaften, som afslutning på en hyggelig BBQ i haven. Den er nem, lækker og billig at lave.

Sider

Subscribe to Ved ikke