Published on Dine-Opskrifter.dk (http://dine-opskrifter.dk)

Hjem > Panerede skinkeschnitzler

Panerede skinkeschnitzler

Ingen bedømmelser endnu
Undefined

Denne ret er én af mine livretter. Server gerne med kapers, citronskive, benfri sild, kogte ærter, brasede kartofler og smørsovs.

entirelyup [1]
Anvendelse: 
Hovedret [2]
Madkategori: 
Svinekød [3]
Fedtfattig mad: 
Nej
Mad klar på: 
20
Minutter
Antal personer: 
2
Oprindelsesland: 
Østrig [4]
Ingredienser: 
2 skinkeschnitzler af inderlår, 1-1½ cm tykke
1 æg
1 dl rasp
Salt og peber
25 g smør til stegning
Tilberedning: 

Slå ægget ud i en dyb tallerken og rør med en gaffel. Hæld raspen ud i en anden tallerken og vend det med salt og peber. Brun smøret på panden ved god varme. Vend schnitzlerne først i æg og derefter i raspen. Kom dem på panden og brun dem 1 minut på hver side. Skru ned for varmen til middelvarme og fortsæt stegningen - ca. 2 minutter på hver side.

Udgivet af dinesystem
on ons, 2011-07-13 17:07

Source URL: http://dine-opskrifter.dk/madopskrifter/panerede-skinkeschnitzler

Links
[1] http://dine-opskrifter.dk/rda-loan
[2] http://dine-opskrifter.dk/anvendelse/hovedret
[3] http://dine-opskrifter.dk/madkategori/svinek%C3%B8d
[4] http://dine-opskrifter.dk/oprindelsesland/%C3%B8strig