Tunsteaks er som regel ret milde i smagen og meget bastante i kødet. Jeg kan godt li' at krydre dem med lidt karry, da det både tilfører smagen lidt sødme og lidt styrke. Derudover skal der helst godt med citron på også, da det jo er fisk.
Start med at sætte vand over til kartoflerne, og læg kartoflerne i, når det koger. Varm en sautépande godt op imens du tager tunsteaks ud af pakken og snitter løgene. Put smør og karry på panden, og lad karryen boble lidt af. Put derefter tunsteaks og løg i.
Drys godt med salt og peber på. Steaksne bliver hurtigt gennenstegte (på max. 4-5 minutter), så skru straks ned for varmen, og vend tunsteaks og løg. Hak tomaterne fint og kom dem på panden. Skær citronen halvt over, og brug den ene halvdel til at klemme ud over steaksne.
Den anden halvdel skæres i skiver, som ekstra citron til gæsterne. Tilsidst kommes fløden på panden, og sovsen smages til med salt og peber. Husk kartoflerne og portionsanret det hele på et salatblad.